ROCKSTAR GAMES

Office Refurbishment

London

‚Äč

GTA Interior came to use with a design for the refurbishment of the offices of Rockstar Games in West London to be completed in a series of phases.  The first element that we worked on was a partition screen, the brief called for seamless construction with no visible joins or welds, but also it had to be assembled in sections due to access in the building. We made it from laser cut sheets of aluminium held in place by a hardwood frame and clad with lengths of aluminium section.

The whole screen was then powder coated in a matte black to give a clean and stylish aesthetic. 

We then created 16 steel suspended ceiling panels to cover walkways through the office. Each panel was made from a sheet of steel mesh that sat inside a slimline steel angle frame and finished in the same matte black. The design of the ceiling panels and partition screen was used to complement the industrial look of the exposed concrete ceiling in the rest of the office.

 

Pages 3
IMG_1167 bw
IMG_4268 edit
IMG_4265 edit
IMG_1193 bw
IMG_4270 edit
IMG_4269 edit 1